NEWS & EVENTS

Buik & Baby Beurs Amersfoort

  Anne-Marij Dalenoord     03/04/2017     Reacties (0)


 

Zaterdag 8 April staat Toeti for kids op de Buik & Baby Beurs in Amersfoort.

Naast Toeti for kids staan er 40 andere bedrijven en organisaties op de beurs. Naast een leuke kraammarkt kan je als ouder vragen stellen aan verloskundige, kraamzorg, baby opvang etc. Ook zijn er diverse workshops te volgen. Dus op zoek naar een leuk zaterdag middag uitje, kom a.s. zaterdag naar deze veelzijdige beurs.

Toegang is GRATIS. 

Voor meer informatie kijk op: https://www.facebook.com/events/1620766348250622/

Lees meer

Hoera een Meisje

  Anne-Marij Dalenoord     10/02/2017     Reacties (0)Toeti for kids - Hoera een Meisje

Super leuk shopping inspiratie met als eyecatcher Toeti for kids verschoningsmatje. Natuurlijk hebben we ook een stoere jongens variant. 

 

Lees meer

Nieuw verkooppunt Amsterdam

  Anne-Marij Dalenoord     09/02/2017     Reacties (0)Toeti for kids - Nu verkrijgbaar bij Onderste boven kinderkleding in Amsterdam Zuid. 

Wij vinden het gewedlig dat Toeti for kids een prominent plekje heeft veroverd in de winkel Ondersteboven kinderkleding in Amsterdam Zuid. De winkel heeft de laaste weken een heuze metamorfose ondergaan en ziet er nog leuker en mooier uit dan voorkeen. Ook is het aanbod in artikelen iets gewijzigd. Je kan er nu terecht voor al je baby essentials en natuurlijk veel meer. Echt de moeite waard om eens binnen te kopen. Enjoy!
www.onderstebovenkinderkleding.nl 

Lees meer

Toeti for kids bij Kindergarden Rotterdam

  Anne-Marij     15/12/2016     Reacties (0)LEMNISCAAT BOEKENMARKT & HET BABYHUIS BIJ KINDERGARDEN ROTTERDAM. 


Hou een gaatje in je agenda vrij want zaterdag 17 december van 10.00 tot 14.00 uur organiseert Kindergarden Rotterdam een KERSTMARKT. 

Tijdens deze kerstmarkt is Lemniscaat er met een boekenmarkt, Kapper kim staat klaar om de kinderen te knippen en Alexandra van www.byalex.shop, verzorgt een Pop-up shop! Natuurlijk ontbreekt Toeti for kids niet in deze super leuke ONE DAY SHOP. Meer dan de moeite waard om langs te gaan!  

Tijdens de Kerstmarkt gaan onze gedachtes ook uit naar het Babyhuis. Zo zullen alle participanten een donatie doen aan het babyhuis. Ook zal Toeti for kids 10% van de opbrengst doneren aan het babyhuis. 

Het Babyhuis biedt baby's voor wie liefde en aandacht niet vanzelfsprekend zijn een veilig en warm liefdevol thuis. voor meer informatie over het babyhuis kijk op: http://www.het-babyhuis.nl/ 

Kortom tal van leuke activiteiten voor een gegarandeerd gezellige ochtend. Voor meer informatie kan je kijken op: 
https://www.kindergarden.nl/vestigingen/rotterdam/kinderopvang-bl-rottekade/activiteiten/lemniscaat-boekenmarkt-bij-kindergarden-rotterdam-rottekade

Lees meer

100% mama event

  08/11/2016     Reacties (0)100%MAMA EVENT

Aankomend weekend is het zo ver! Het 100%mama event in Rotterdam. Wil je ook kaartjes winnen voor dit geweldige event, dan kan! En wel als volgt. Like dit bericht op facebook en like de pagina van Toeti for kids. That's all! De winnaar wordt woe 9 november bekend gemaakt! Voor meer informatie over het 100%mama event kijk op: http://www.mamaevent.nl/ 
 

Lees meer