Toeti biedt je de volgende betaalmogelijkheden.

Vooraf overmaken / bankoverschrijving
Maak het volledige bedrag (incl. verzendkosten) over op:

Bankrekening nummer: 
TNV Toeti for Kids: NL04 ABNA 0628920261
Onder vermelding van het ordernummer en je e-mail adres.

Via iDeal
Met iDeal kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent gemakkelijk, snel en veilig af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Meer informatie over iDeal zie: www.iDeal.nl

Via Paypal
PayPal is een online betaalservice waarmee u op een veilige manier betalingen kunt doen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. U kunt betalen vanaf uw bank of giro, creditcard, of via het saldo van uw PayPalrekening.

Meer informatie over PayPal zie: www.paypal.nl.


Via Credit Card
Toeti bied je de mogelijkheid om te betalen met een Mastercard en Visa. Kies tijdens het bestelproces voor de optie Credit Card en volg de verdere stappen.


Verzenden
Toeti levert aan klanten in Nederland. Bestellingen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden dezelfde dag (mits op voorraad) naar het bij de bestelling aangegeven postadres verzonden. Mocht dit onoverhoopt toch niet lukken dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht via een e-mail.

Doorgaans worden de pakketten verstuurd met de pakketdienst van PostNL. PostNL levert op de werkdagen dinsdag t/m vrijdag én ook op zaterdag. Bij pakketpost sturen wij een mail met het track & trace code zodat het pakket gevolgd kan worden.

Verzendkosten
De standaard pakketkosten per bestelling die niet door de brievenbus kunnen worden bezorgd bedragen €6,50. De verzendkosten voor brievenbus post is afhankelijk van het gewicht van het pakket. Deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces vermeld en bedragen maximaal €3,50 euro.

Bestelling afhalen, betalen bij ontvangst.
Het ophalen van bestellingen of bekijken van producten is mogelijk. Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan een mail via het contactformulier. Wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Indien een product wordt aangeschaft kan er dient er contant te worden afgerekend.

Bestellingen vanaf € 50,00 worden gratis verzonden!